Search

2019 RetailDetail Trade and Shopper Marketing CongressWinnen op het verkoopunt, hoe doe je dat?


RetailDetail en LD&Co brachten opnieuw ruim honderd categoriemanagers, trademarketeers en shoppermarketingspecialisten samen voor een inspirerend congres.

Naar jaarlijkse gewoonte presenteerde Luc Desmedt (LD&Co) de conclusies van zijn enquête bij de merkfabrikanten en gesprekken met de inkoopdirecties op het RetailDetail Trade & Shopper Marketing Congres.

Steven Van Sweevelt vertelde er hoe hij met zijn ervaring in FMCG bij P&G en Delhaize het categoriemanagement bij sanitairbedrijf Van Marcke op de schop nam. De kenmerkend lage promotie-elasticiteit in België, met verlieslatende promoties als gevolg, werd uitgelicht door Piet Surmont van StepUp Consulting.

Vervolgens bracht Mieke Remans (AB Inbev) met veel enthousiasme de Jupiler 0,0% case, of hoe de lancering van een verbeterd product door een crossfunctioneel ‘dream team’ een schot in de roos werd. De opportuniteiten van e-commerce werden glashelder neergezet door Klaas Verbeken van digitaal agentschap Bake & Company.

Voor de ‘reality check’ zorgde Carrefour-ondernemer Dominique Nuytten, die executive posities bij Unilever, Spar en Carrefour Belgium, inruilde voor ondernemerschap als uitbater van supermarkten.

Stefan Van Rompaey, RetailDetail


Beleef het Congress 2019 hier opnieuw:


 Consulting        Training

LD&Co

Consulting

Training

9100 Sint-Niklaas
Belgium
info@ld-co.com

  • LinkedIn Luc De Smedt

  © 2019 by LD & Co